Assortiment

Werkplaatsinrichting
Magazijninrichting Bandenstellingen Pallet Shuttle systemen Bakken en kratten Magazijnbenodigdheden

Adres
Werkplaats-inrichting
IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

KVK:17207142
BTW: NL825612615B04

Contact
Tel    : +31 412 667 650
Tel    : +32 3 5559190
Fax   : +31 412 638707
Email : info@werkplaats-inrichting.com

Openingstijden
Ma.t/m do. : 08:00 - 17:00
Vrijdag: : 08:00 - 16:30
Zaterdag : 08:00 - 12:00

Afhaaltijden
Ma.t/m vrij : 08:00 - 16:00
Zaterdag: : 08:00 - 12:00
Pallet Shuttle systemen

Pallet Shuttle systemen

Ook voor 1D pallet shuttle systemen kunt u bij Begra terecht. Een pallet shuttle  is een een elektrisch aangedreven opslagsysteem om pallets op snelle en efficiënte wijze binnen opslagstellingen te laden en te lossen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een palletwagen (pallet shuttle genaamd), binnen opslagkanalen over rails te verplaatsen.

Een pallet shuttle systeem is daarmee een ideale oplossing voor de opslag van pallets in diepe kanalen. Het biedt tevens een alternatief voor inrijstellingen, push-back en doorrolstellingen voor pallets. Op deze shuttle systemen is zowel het FIFO (first in first out) als het LIFO (last in first out) van toepassing.

Begra 1D pallet shuttle systemen zijn ontworpen en samengesteld in samenwerking met de grootste shuttle fabrikant van Europa. Daarnaast hebben we een speciale serviceafdeling beschikbaar voor service en onderhoud van de systemen.

Begra Magazijninrichting

Pallet Shuttle Systeem

×

Begra Magazijninrichting

Pallet Shuttle Systeem

×

Begra Magazijninrichting

Pallet Shuttle Systeem

×

Semi-automatische oplossing voor hogedichtheidsopslag voor pallets

De shuttle-techniek wordt vaak toegepast wanneer er voor één product een veelvoud van pallets op voorraad gehouden wordt. Een shuttle werkt op batterijen en kan zelfstandig pallets verplaatsen over speciale rails in een stellingkanaal. De shuttle wordt met behulp van een afstandsbediening door de heftruckchauffeur bestuurd.

De heftruck plaatst een pallet in een stellingkanaal of haalt ze er uit, de shuttle verplaatst de pallet vervolgens zelfstandig weer terug naar de juiste opslagpositie waardoor de heftruck andere taken kan uitvoeren. Omdat de heftruck zich niet binnen in de gangpaden bevindt, kan de opslagruimte optimaal gebruikt worden.

Voordelen van een pallet shuttle systeem

- optimale opslagdichtheid
- volledige benutting van de ruimte
- hoge oppervlaktebenutting door diepe stellingkanalen
- aanzienlijke verlaging van operationele kosten
- FIFO en LIFO
- individuele toegang tot ieder kanaal
- veilig voor personeel en goederen
Shuttle SysteemAdvies op locatie

Elk bedrijf heeft unieke eigenschappen als het gaat om doorlooptijd en specificaties van producten alsmede de looptijd van subcontracten en de eigenschappen van de huisvestingslocatie. Om al deze eigenschappen zo goed mogelijk in kaart te brengen, nemen we graag de verschillende mogelijkheden van diverse opslagsystemen persoonlijk met u door om tot de meest ideale oplossing te komen. Dit geldt voor zowel statische als dynamische oplossingen als pallet shuttle, verrijdbare of conveyor opslagsystemen. Daarvoor komen we graag bij u ter plaatse. Wilt u weten welke oplossing voor uw magazijn het beste bij u aansluit aan uw wensen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.